Tropical Barbecue
Ontvangst
- Uiteraard wordt er ook in een alcoholvrije Cocktail geserveerd.
Tropical barbecue
Voorgerechten
- Rauwkost salades met tonijn
- Opgemaakte luxe aardappelsalades
- Avocado’s gevuld met knoflook gamba’s.
- Coleslaw, zoetzure witte koolsalade
- Salade van sinaasappel, olijf, feta en rode ui.
Vlees en visgerechten/ kipgerechten vanaf de barbecue.
- Vleesspiesjes salsa/Hot chicken wings in piri piri saus
- Tropical Chicken mangosticks.
- Kip Hawaii spiezen.Shaslicks en runderspiezen .
- Gamba spiesjes en zalm spiezen
- Pittig gemarineerde spareribs
- Botervisspiezen.
- Vegetarisch : Groentenburgers en spiesjes van diverse vleesvervangende barbecuegerechten .
- Voor gasten welke Halal eten kunnen specifieke halal vlees gerechten worden bereid uiteraard vanaf een aparte barbecue
Bijgerechten:
- Surinaamse nassi, Surinaamse bami, wilde rijst.
- Maiskolven en zoete aardappels.
Diverse sauzen
- Chimichurri/Piri piri saus/Kerriesaus/Knoflooksaus.
Dessert.
- Ananasbavarois met cocos en slagroom.
Dranken
- Gedurende de barbecue wordt onbeperkt geserveerd de onderstaande dranken .
- Spa rood, Spa blauw, Coca Cola, Coca Cola light, Jus d’orange.
- Wijnen : Kwaliteitswijnen Zuid Afrika
- Rode wijn, Merlot.
- Droge witte wijn, Sauvignon blanc .
- Fris droge rosé, Syrah.
- Heineken bier vanuit een door Petit Pain geplaatste professionele biertap.
Non food en personele bediening:
Non food:
Petit Pain verzorgt luxe disposable serviesgoed, disposable bestek en servetten alsmede statafels ingedekt met statafellinnen.
- Tevens worden buffetten geplaatst ingedekt met linnen en rok waarop het barbecuebuffet en het dranken buffet wordt geplaatst, alsmede compleet glaswerk en uiteraard de gasbarbecues.
- Op de buffetopstellingen wordt gewerkt met thema accenten.
Personele bediening
- De personele bezetting wordt ingevuld door ervaren en gastvrije medewerksters welke tijdig aanwezig zijn.
- Uiteraard zijn deze medewerksters gekleed
in werkkleding van Petit Pain. - Ook kunnen thema accenten in de werkkleding worden aangebracht. Taakstelling : voorbereiding , voorbereiden catering barbecue zoals omschreven , plaatsen en indekken buffetten en dranken buffetten , ontvangst
van de gasten , bereiden van de barbecuegerechten, uitserveren dranken , debrasseren e.tc. - Na afloop wordt alles opgeruimd, de gehele non food gaat vuil weer retour.
- Dit arrangement kan worden aangeboden vanaf 40 personen .