Alpenbuffet
Soepen
• Minestrone soep
• Zwiebelsupp
Bijgerecht
• Oberlander brood en kruidenboter
Mooi opgemaakte visschotels
• Visschotels van gerookte forel met truffelmayonaise en diverse rauwkost.
Koude saladeschotels
• Opgemaakte Noedelsalade met o.a. augurk, appel en ei.
• Aardappelsalade gegarneerd met aalrauchschinken, noten en mandarijn.
Bijgerecht: Luxe mini broodjes
Diverse gevarieerde rauwkostschotels
• Rauwkostschotel met o.a. Emmenthalerkaas en fetakaas, rozijnen, yoghurtdressing en geroosterde pijnboompitten.
• Rauwkostschotel met rode ui, tuinkruiden en Zwitserse worst.
Warme gerechten
• Zuurkoolschotel uit de oven met kaas, selderij, rookworst, kaas en spek.
• Braadworst
• Stukjes jägerschnitsels met jachtsaus
Quiches kaas en quiches ham kaas
• Gesneden beenham met een mosterdroomsaus
Bijgerecht
• Rösti rondjes
Dessert
• Stukjes sachertorte.
• Warme Appelstrüdel met slagroom of vanillesaus.
(Het Alpenbuffet wordt geleverd vanaf 20 personen)
Klik hier om de prijzenlijst te downloaden Neem contact op