Alpenbuffet

Alpenbuffet

Soepen

• Minestrone soep
• Zwiebelsupp

Bijgerecht

• Oberlander brood en kruidenboter

Mooi opgemaakte visschotels
• Visschotels van gerookte forel met truffelmayonaise en diverse rauwkost.

Koude saladeschotels
• Opgemaakte Noedelsalade met o.a. augurk, appel en ei.
• Aardappelsalade gegarneerd met aalrauchschinken, noten en mandarijn.

Bijgerecht: Luxe mini broodjes

Diverse gevarieerde rauwkostschotels
• Rauwkostschotel met o.a. Emmenthalerkaas en fetakaas, rozijnen, yoghurtdressing en geroosterde pijnboompitten.
• Rauwkostschotel met rode ui, tuinkruiden en Zwitserse worst.

Warme gerechten
• Zuurkoolschotel uit de oven met kaas, selderij, rookworst, kaas en spek.
• Braadworst
• Stukjes jägerschnitsels met jachtsaus

Quiches kaas en quiches ham kaas
• Gesneden beenham met een mosterdroomsaus

Bijgerecht
• Rösti rondjes

Dessert

• Stukjes sachertorte.
• Warme Appelstrüdel met slagroom of vanillesaus.

(Het Alpenbuffet wordt geleverd vanaf 20 personen)

Klik hier om de prijzenlijst te downloaden Neem contact op
Terug