Frans

Frans

Dit koud en warm buffet is als volgt samengesteld.

  • Jambon cru (Franse rauwe ham) met meloen.
  • Saumon fumÄ“: Gerookte zalm.
  • Zalm carrÄ“’s op 4 manieren gemarineerd.


Bijpassende sauzen:

  • Mosterd honingsaus en dillesaus.
  • Charcuterie, olijven en tapenade’s.
  • Bistro worst: Chorizo en salami, rib eye Mediterane.
  • Gesorteerde olijven, diverse soorten tapenade’s , zongedroogde tomaatjes, gevulde mini paprika’s.
  • Franse kaassoorten, Roombrie, Porte Salut, Rambol noot, Rambol poivre, Blue d’Auvergne, camembert, roomkaas met verse bieslook, Brie met verse prei en Paturain, geitenkaas, kruidenboter, Comté.
  • Diverse rauwkost en verse kruiden: sherrytomaatjes, komkommer, verse peterselie, bieslook, e.t.c.Gesneden Frans stokbrood wit, bruin en meergranen, Mini croissants, mini kaas croissants.
  • Gevulde eieren met zalm mousse, Dadels gevuld met monchou.
  • Knoflookpaté, champignonpaté, peperpaté, roompaté, reepaté met pistache, walnootpaté.
  • Bijgerecht: Pain de Moulin: molensteen breekbrood en mini petit pains, Cranberrysaus.
  • Rauwkostsalades Niçoise: een rauwkostsalade van tonijn, Haricots vert, olijven, paprika, ei, kappertjes en ansjovis en crôutons, Salade Vert. Groene rauwkostsalade.


Warme gerechten

  • Brochettes saumon: gegrilde spiezen van twee soorten gemarineerde zalmfilet.
  • Boeuf bouguignonne: stoofschotel van rundvlees, diverse groenten peen, ui, prei, champignons en kruiden.
  • Lamsschotel , een gegratineerde schotel van lamsvlees, ui, prei, diverse vruchten en aardappelpuree.
  • Coq au vin, gestoofde kip in rode wijn, Pommes duchesse: Aardappelrozetjes.
  • Tartiflette = Aardappelgratin, Kleine bladerdeegbroodjes met kaas, rundvlees en kipkerrie.
  • Kleine bladerdeegbroodjes gevuld met zalm en kruiden.
  • Quiche spinazie, quiches zalm, quiches kaas en quiches lorraine.


Grand dessert

  • Vers fruitsalade, een mix van o.a. sinaasappel, appel, meloen, aarbei, druiven e.t.c.
  • Tarte tartin met een vanillesaus, Chocolade mousse. Slagroom.

(Het koud en warm buffet Frankrijk wordt geleverd vanaf 24 personen)

Klik hier om de prijzenlijst te downloaden Neem contact op
Terug