Frans
Dit koud en warm buffet is als volgt samengesteld.
- Jambon cru (Franse rauwe ham) met meloen.
- Saumon fumē: Gerookte zalm.
- Zalm carrÄ“’s op 4 manieren gemarineerd.
Bijpassende sauzen:
- Mosterd honingsaus en dillesaus.
- Charcuterie, olijven en tapenade’s.
- Bistro worst: Chorizo en salami, rib eye Mediterane.
- Gesorteerde olijven, diverse soorten tapenade’s , zongedroogde tomaatjes, gevulde mini paprika’s.
- Franse kaassoorten, Roombrie, Porte Salut, Rambol noot, Rambol poivre, Blue d’Auvergne, camembert, roomkaas met verse bieslook, Brie met verse prei en Paturain, geitenkaas, kruidenboter, Comté.
- Diverse rauwkost en verse kruiden: sherrytomaatjes, komkommer, verse peterselie, bieslook, e.t.c.Gesneden Frans stokbrood wit, bruin en meergranen, Mini croissants, mini kaas croissants.
- Gevulde eieren met zalm mousse, Dadels gevuld met monchou.
- Knoflookpaté, champignonpaté, peperpaté, roompaté, reepaté met pistache, walnootpaté.
- Bijgerecht: Pain de Moulin: molensteen breekbrood en mini petit pains, Cranberrysaus.
- Rauwkostsalades Niçoise: een rauwkostsalade van tonijn, Haricots vert, olijven, paprika, ei, kappertjes en ansjovis en crôutons, Salade Vert. Groene rauwkostsalade.
Warme gerechten
- Brochettes saumon: gegrilde spiezen van twee soorten gemarineerde zalmfilet.
- Boeuf bouguignonne: stoofschotel van rundvlees, diverse groenten peen, ui, prei, champignons en kruiden.
- Lamsschotel , een gegratineerde schotel van lamsvlees, ui, prei, diverse vruchten en aardappelpuree.
- Coq au vin, gestoofde kip in rode wijn, Pommes duchesse: Aardappelrozetjes.
- Tartiflette = Aardappelgratin, Kleine bladerdeegbroodjes met kaas, rundvlees en kipkerrie.
- Kleine bladerdeegbroodjes gevuld met zalm en kruiden.
- Quiche spinazie, quiches zalm, quiches kaas en quiches lorraine.
Grand dessert
- Vers fruitsalade, een mix van o.a. sinaasappel, appel, meloen, aarbei, druiven e.t.c.
- Tarte tartin met een vanillesaus, Chocolade mousse. Slagroom.
(Het koud en warm buffet Frankrijk wordt geleverd vanaf 24 personen)
Klik hier om de prijzenlijst te downloaden Neem contact op