Hollands winterbuffet
Voorgerecht: Soepen
• Erwtensoep
• Tomatensoep (vegetarisch)
Bijgerecht: Roggebrood met spek.
Opgemaakte huzarensalade
Mooi opgemaakte saladeschotels gegarneerd met diverse rauwkost en fijne vleeswaren.
Stamppotten
• Hutspot
• Zuurkoolstamppot
• Andijviestamppot / boerenkoolstamppot
• Aardappelpuree.
• De stamppotten worden vegetarisch aangeleverd de gasten kunnen de vleesgerechten zelf toevoegen.
Vleesgerechten
• Rookworst
• Gebraden verse worst
• Kleine gehaktballetjes in warme jus
• Hachee
• Uitgebakken spekjes
• Gekookte beenham
Rauwkost
• Hollandse sla met zilveruitjes, Amsterdamse uitjes, komkommer, tomaat en gekookt ei.
• Appelmoes en stoofpeertjes met kaneel.
Indien gewenst : vleesvervangend gerechten voor vegetariërs.
• Vegetarische worstjes
• Groentenburgers
Bijgerechten
• Gebakken uien
• Gebakken champignons
• Pittige vleesjus
(Het Hollands winterbuffet wordt geleverd vanaf 20 personen)