Hollands winterbuffet

Hollands winterbuffet

Voorgerecht: Soepen

• Erwtensoep
• Tomatensoep (vegetarisch)

Bijgerecht: Roggebrood met spek.

Opgemaakte huzarensalade

Mooi opgemaakte saladeschotels gegarneerd met diverse rauwkost en fijne vleeswaren.

Stamppotten

• Hutspot
• Zuurkoolstamppot
• Andijviestamppot / boerenkoolstamppot
• Aardappelpuree.
• De stamppotten worden vegetarisch aangeleverd de gasten kunnen de vleesgerechten zelf toevoegen.

Vleesgerechten

• Rookworst
• Gebraden verse worst
• Kleine gehaktballetjes in warme jus
• Hachee
• Uitgebakken spekjes
• Gekookte beenham

Rauwkost

• Hollandse sla met zilveruitjes, Amsterdamse uitjes, komkommer, tomaat en gekookt ei.
• Appelmoes en stoofpeertjes met kaneel.

Indien gewenst : vleesvervangend gerechten voor vegetariërs.

• Vegetarische worstjes
• Groentenburgers

Bijgerechten

• Gebakken uien
• Gebakken champignons
• Pittige vleesjus

(Het Hollands winterbuffet wordt geleverd vanaf 20 personen)

Klik hier om de prijzenlijst te downloaden Neem contact op
Terug