Indonesische keuken
- Nasi putih : witte rijst
- Nasi goreng : gebakken rijst.
- Bami goreng: gebakken Chinese eiermie
- Babi Ketjap : varkensvlees in zoete sojasaus.
- Daging rendang: Rundvlees in pittige kokossaus.
- Ajam besengek: kip in milde kokossaus.
- Udang ritjah: Grote garnalen in pittige gembersaus.
- SG boontjes: Sperzieboontjes in zacht pittige saus.
- Dadar isi: omelet gevuld met paprika en uien .
- Sajoer Lodeh: warme groenten in bouillon
- Saté babi: saté van varkensvlees.
- Saté Ajam Saté van kippenvlees.
- Satésaus.
- Mini vegetarische loempia's .
- Bijgerechten : Atjar Ketimun, zoetzure komkommerstukjes, kroepoek oedang: gebakken garnalen kroepoek , Emping melindjo: gebakken kroepoek van noten, Seroendeng: geroosterde kokos met pinda's, sambal Oelek , sambal badjak.
Dessert
- Spekkoek: Indonesische gekruide koek.
- Ananasbavarois met verse ananas, vruchtensaus en slagroom
( Het Indonesische buffet wordt geleverd vanaf 24 personen)
Klik hier om de prijzenlijst te downloaden Neem contact op