Mediterraans
Deze catering betreft het thema Mediterrané, in dit geval de landen Griekenland, Spanje en Frankrijk. Deze landen zijn een combinatie, maar er is uiteraard ook te kiezen voor de landen afzonderlijk.
Griekenland
• Gevulde wijnbladeren
• Dolmas
• Tomaten gegratineerd met fetakaas
• Meloen cocktail met Griekse Port
• Olijven en peperoni’s
Warme gerechtjes
• een gegratineerde ovenschotel bereid met aubergine, aardappel en gehakt.
• Souvlaki spiesjes.
• Griekse drachmen: pittige vlees hapjes.
• Bijgerecht tsatziki, gesneden stokbrood
Frankrijk
• Franse kaassoorten:
Roombrie, Porte Salut, Rambol noot, Rambol poivre, Blue d’Auvergne, camembert, roomkaas met verse bieslook, Brie met verse prei en Paturain, geitenkaas, kruidenboter.
• Diverse rauwkost en verse kruiden: sherrytomaatjes, komkommer, verse peterselie, bieslook, e.t.c.
• Gesneden Frans stokbrood wit, bruin en meergranen.
Warme gerechtjes.
• Kleine bladerdeegbroodjes gevuld met zalm en kruiden.
• Quiche stukjes assorti samengesteld uit quiche spinazie, quiches zalm, quiches kaas en quiches lorraine.
Spanje
• Spaanse gerechten.
Tapasbuffet, een buffet samengesteld uit Spaanse gerechten en koude en warme tapas.
• Ansjovis.
• Serrano ham met meloen
• Gemarineerde gamba’s
• Manchego kaas
• Kipkroketjes
• Chorizo
• Salami
Warme gerechtjes.
• Paëlla met kip
• Calamaris
• Kipdrumstickjes
Bijgerechten
• Knoflookmayonaise: Ailoli
• Gesneden stokbrood.
(Het koud en warm Mediterraan buffet wordt geleverd vanaf 24 personen)