Receptiearrangement

Receptiearrangement

In dit voorbeeld is uitgegaan van een receptie gedurende 2 uur

  • Ontvangst en inloop van de gasten
  • Geserveerd wordt allereerst koffie/thee met cakegebakje met in marsepein ingescand een tekst/foto o.i.d. en/of logo.

Gedurende de gehele receptie wordt aansluitend onbeperkt geserveerd de onderstaande frisdranken en sappen: 

  • Spa rood, Spa Blauw, Coca Cola, Coca Cola Light, Appelsientje d'orange.

                      Koude luxe borrelhapjes

Tevens worden geserveerd extra luxe borrelhapjes, totaal 3 stuks p.p.  assorti 

  • Canapés met gerookte zalm en dille;  
  • CanapÄ“s met roomkaas, bieslook en rauwe ham;  
  • CanapÄ“s met roombrie met gespoten roompate en blauwe druif;  
  • CanapÄ“s met rosbief en sellerysalade;  
  • Mini tomaatjes met Hollandse garnaaltjes en cocktailsaus;  
  • Rookvleesbuideltjes gevuld met eiersalade en aardbei;
  • Mooi opgemaakte gevulde eieren; 
  • Dadels gevuld met Monchoukaas en geroosterde pijnboompitten;
  • Cervelaat met augurk; 
  • Salami met verse ananas; 
  • Chorizo met komkommer; 
  • Gekookte worst met zilveruitjes; 
  • Leverworst met Amsterdamse ui; 
  • Jong belegen kaas met verse ananas; 
  • Oude snijdbare kaas met olijf; 
  • Jonge Leidse kaas met toefje kruidenkaas; 
  • Oude Leidse kaas met paprika; 
  • Rolletjes boerenham met augurk en kruidenkaas; 
  • Rolletjes kiprollade met asperge en eiersalade; 
  • Rolletjes fricandeau gevuld met fricandeau in mosterdsaus                  

                        Warme borrelgarnituren: bitter en ovengarnituren 

Tevens wordt geserveerd een warme bittergarnituur en ovengarnituur, totaal 2  stuks, assorti per persoon.

  • Van Dobben/Kwekkeboom Amsterdams bittergarnituur met bijpassende sauzen samensgesteld uit o.a. bitterballen kalfskroketjes, kaasballetjes met milde peper en champignon- kip hapjes;
  • Petit Criolines assorti: kleine bladerdeegbroodjes gevuld met rundvlees, kipkerrie en kaas;
  • Op de sta tafels worden luxe gesorteerde nootjes en gesorteerde banketbakkerszoutjes geplaatst.

                        Personele bediening catering

De personele bezetting wordt ingevuld door, afhankelijk van het definitieve gasten aantal, minimaal 2 ervaren en gastvrije medewerksters welke tijdig, aanwezig zijn. Uiteraard zijn deze medewerksters gekleed in werkkleding van Petit Pain. Taakstelling : voorbereiden, uitserveren, debrasseren. Na afloop wordt alles opgeruimd.


Prijsstelling receptie arrangement Petit Pain, inclusief personele invulling, op basis van een ontvangst gedurende 2 uur, prijs p.p. € 24,00 (excl. btw).  (Het receptiebuffet wordt geleverd vanaf 30 personen).

Neem contact op
Terug