Receptiearrangement
In dit voorbeeld is uitgegaan van een receptie gedurende 2 uur
- Ontvangst en inloop van de gasten
- Geserveerd wordt allereerst koffie/thee met cakegebakje met in marsepein ingescand een tekst/foto o.i.d. en/of logo.
Gedurende de gehele receptie wordt aansluitend onbeperkt geserveerd de onderstaande frisdranken en sappen:
- Spa rood, Spa Blauw, Coca Cola, Coca Cola Light, Appelsientje d'orange.
Koude luxe borrelhapjes
Tevens worden geserveerd extra luxe borrelhapjes, totaal 3 stuks p.p. assorti
- Canapés met gerookte zalm en dille;
- Canapēs met roomkaas, bieslook en rauwe ham;
- Canapēs met roombrie met gespoten roompate en blauwe druif;
- Canapēs met rosbief en sellerysalade;
- Mini tomaatjes met Hollandse garnaaltjes en cocktailsaus;
- Rookvleesbuideltjes gevuld met eiersalade en aardbei;
- Mooi opgemaakte gevulde eieren;
- Dadels gevuld met Monchoukaas en geroosterde pijnboompitten;
- Cervelaat met augurk;
- Salami met verse ananas;
- Chorizo met komkommer;
- Gekookte worst met zilveruitjes;
- Leverworst met Amsterdamse ui;
- Jong belegen kaas met verse ananas;
- Oude snijdbare kaas met olijf;
- Jonge Leidse kaas met toefje kruidenkaas;
- Oude Leidse kaas met paprika;
- Rolletjes boerenham met augurk en kruidenkaas;
- Rolletjes kiprollade met asperge en eiersalade;
- Rolletjes fricandeau gevuld met fricandeau in mosterdsaus
Warme borrelgarnituren: bitter en ovengarnituren
Tevens wordt geserveerd een warme bittergarnituur en ovengarnituur, totaal 2 stuks, assorti per persoon.
- Van Dobben/Kwekkeboom Amsterdams bittergarnituur met bijpassende sauzen samensgesteld uit o.a. bitterballen kalfskroketjes, kaasballetjes met milde peper en champignon- kip hapjes;
- Petit Criolines assorti: kleine bladerdeegbroodjes gevuld met rundvlees, kipkerrie en kaas;
- Op de sta tafels worden luxe gesorteerde nootjes en gesorteerde banketbakkerszoutjes geplaatst.
Personele bediening catering
De personele bezetting wordt ingevuld door, afhankelijk van het definitieve gasten aantal, minimaal 2 ervaren en gastvrije medewerksters welke tijdig, aanwezig zijn. Uiteraard zijn deze medewerksters gekleed in werkkleding van Petit Pain. Taakstelling : voorbereiden, uitserveren, debrasseren. Na afloop wordt alles opgeruimd.
Prijsstelling receptie arrangement Petit Pain, inclusief personele invulling, op basis van een ontvangst gedurende 2 uur, prijs p.p. € 24,00 (excl. btw). (Het receptiebuffet wordt geleverd vanaf 30 personen).
Neem contact op